Presentation of public space work "Reflection Eternal" during Charlois Speciaal

charlois-speciaal-2018-quinda-verheul-gemaal-op-zuid-furtado-melville-PREVIEW-2_large.jpeg

Op zaterdag 9 en zondag 10 juni is er langs het water op de hoek van de Lepelaarsingel / Katendrechtse Lagedijk een programma van kunstenaar Quinda Verheul. Er zal een wisselwerking plaatsvinden met bewoners uit de Carnissebuurt. Aan de hand van een sculptuur / interventie in de publieke ruimte gaan we op zoek naar verhalen die de wijk kenmerken. Daarbij zal het menselijk lichaam centraal komen te staan. Middels tekeningen c.q. tatoeages op het lichaam, zullen de bewoners in gesprek met elkaar treden en reflecteren op hun leven, althans dat is de bedoeling, maar het leven wil namelijk nog wel eens wendingen nemen.

Onderdeel van het programma is een serie podcasts van ontmoetingen met bewoners langs de Lepelaarsingel.

Het programma is onderdeel van 10-daags Kunstfestival Charlois Speciaal en samengesteld door bureau Furtado Melville namens het Gemaal op Zuid, gevestigd in de Afrikaanderwijk grenzend aan Charlois. Er zullen lekkernijen zijn van de Wijkkeuken en allicht zomerse limonade. Kom ook buurten bij de buren in Charlois!

Lokatie: Langs het water op de hoek van de Lepelaarsingel / Katendrechtse Lagedijk

Tijd: zat 9 juni 13:00-15:00 | zon 10 juni 13:00-16:00

TEAM
www.quinda-abraham.com
www.wijkcooperatie.org
www.furtadomelville.com
www.charloisspeciaal.nl